Iarna este anotimpul confortului, căldurii, al prieteniei și discuțiilor lângă foc: într-un cuvânt, e timpul pentru “acasă”. O vorbă bună poate încălzi trei luni de iarnă, iar  prima zăpadă nu e doar un eveniment, ci este ceva magic. Pleci la culcare într-o lume și te trezești într-o lume diferită. Zăpada e una dintre minunile iernii. Emoția pe care cu toții o trăim atunci când ne trezim dimineața și vedem totul acoperit cu zăpadă este autentică. Fie că avem 3 ani sau 90, este într-adevăr ceva special. Nimeni nu îi poate nega farmecul zăpezii, a zilelor înghețate când parcă simți că respiri pentru prima dată, prima plimbare pe zăpada care scrâșnește sub tălpi. Dar, mai ales, farmecul iernii este modul în care ne adunăm cu toții la povești, la căldură, în timpul şezătorilor de altădată, mersul cetelor cu uratul ,semănatul şi participarea activă a colindătorilor mari şi mici.

Administraţia IET nr.20 ,, Porumbelul” , vă doreşte o iarnă

blândă , fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

La mulţi ani !!!