SNV reprezintă un eveniment național anual de promovare a voluntariatului și de recrutare a tineretului care asigură formarea deprinderilor de a face voluntariat printr-o conlucrare eficientă a tinerilor, autorităților publice locale, businessului responsabil social, mass-mediei locale și naționale, societății civile, persoanelor publice și cetățenilor în organizarea și desfășurarea unor activități sociale, de caritate, ecologice, de instruire etc.

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un proiect susținut, deja mai multe ediții la rând, prin intermediul programelor dezvoltate pentru sectorul de tineret de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, consolidând în acest mod cooperarea cu societatea civilă. Proiectul contribuie la consolidarea și dezvoltarea sectorului de voluntariat în municipiul Chișinău, voluntariatul având un rol important în educarea și formarea tinerilor, în îmbunătățirea condițiilor de trai al populației.

În această ordine de idei, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău menționează că în perioada 03-10 octombrie 2021, Centrul Municipal de Tineret Chișinău propune un program deosebit pentru a promova Voluntariatul în rândul tuturor.

Detalii despre programa evenimentului puteți găsi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/CentrulMunicipalTineretChisinau